zondag 14 augustus 2016

'Leer mij kennen' - tag van www.hemelsblauw.net

Het wordt tijd om mij wat beter aan jullie voor te stellen!Op het blog van Annemarij van www.hemelsblauw.net vond ik deze leuke tag. Ik vulde hem met plezier in.
 1. Met wie zou jij het liefst dit kopje thee drinken? Ik drink heel graag thee (of cappuccino) met mij lieve man. Het liefst in onze gezellige bostuin. Genieten!
 1. Welke uitdaging zou je nog wel eens willen aangaan? Ik zou heel graag eens een boek maken over handlettering en biblejournaling en dan helemaal in mijn stijl. Dat lijkt me geweldig! Ook een uitdaging omdat je dan constant met deadlines zit en dat is nou niet echt mijn favoriete onderdeel van mijn werk ;-)
 1. Van welke kleine dingen word je gelukkig? Van een kopje koffie in de zon, een bos bloemen op tafel, een roodborstje in de tuin, een fijne nieuwe pen, mooi papier, gezellige mensen, Italië, teveel om op te noemen :-)

 1. Wat is het laatste wat je doet voor je gaat slapen? Nadat ik mijn man een kus en een knuffel heb gegeven: lezen in mijn e-reader.
 1. Wat heb je het laatst gekocht? Een Faber-Castell brush pen! Hoe kan het ook anders, hihi! En gelatos om mee te biblejournalen in prachtige metallic kleuren!
 1. Waar stoor jij je snel aan? Onrecht! Daar kan ik echt niet tegen! Daar wil er het liefst zo ver mogelijk vandaan blijven. Helaas kan dat niet altijd. Maar ik kan er niet echt goed mee dealen.
 1. Hoeveel paar schoenen heb je? Ik heb geen idee. Ik denk dat ik de helft niet echt draag, haha. Hoog tijd om eens op de ruimen. Even nadenken. Op dit moment draag ik regelmatig: 2 paar Toms instappers, 1 paar lage laarsjes, 1 paar slippers. Dan heb ik nog in de kast: 1 paar Toms laarsjes, 1 paar hoge laarzen, 1 paar bergschoenen, 4 paar hakschoenen, 2 paar ballerina’s, 2 paar sandaaltjes, 1 paar regenlaarzen (tellen die mee?;-)), 2 paar gympen. Dus…minstens 18 paar…veel te veel…
 1. Ben je een pessimist of een optimist? Een realist…denk ik… Soms zie ik beren op de weg, soms ben ik te naïef.
 1. Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen? Eigenlijk precies wat ik nu doe en iets meer koffie of thee drinken met vriendinnen.
 1. Wat is de grootste prijs die ooit gewonnen hebt? Eigenlijk had ik hem niet zelf gewonnen, maar wel gekregen: een reis naar Curacao! Mijn schoonmoeder had de prijs gewonnen. Maar omdat ze te ziek was om te gaan heeft ze de reis aan mij en mijn man gegeven! Het was een onvergetelijke reis en een prachtig cadeau van haar aan ons. Helemaal omdat ze inmiddels overleden is, een maand nadat we de reis gemaakt hadden.

 1. Wie uit het verleden zou je willen ontmoeten? Uit mijn nabije verleden zou ik graag nog eens mijn opa ontmoeten. Hij was een hele lieve man maar hij overleed toen ik nog een kind was. Ik zou nog graag eens met hem willen praten! Uit het hele verre verleden zou ik Jezus willen ontmoeten! Maar dat gebeurt ook in de toekomst gelukkig! :-)
 1. Wat doe je het liefst op een regenachtige dag? Lekker tekenen, creatief bezig zijn, biblejournaling. En ’s avonds lekker op de bank een serie kijken.
 1. Zou je tien jaar korter willen leven in ruil om rijk te zijn? Ik leef liever korter en intenser dan langer en saaier. Dus dan maar korter en rijk. Dan kun je meer doen in een kortere tijd. Het lijkt mij ook heel moeilijk om een oud lichaam te hebben, om veel dingen niet meer te kunnen.
 1. Wat staat er nog op je bucketlist? Ik zou heel graag in een luchtballon willen vliegen! Dat lijkt me zo gaaf! En nog een keer naar een Caraïbisch eiland gaan! Het liefst in de winter als het hier koud is! En ik wil graag nog een keer naar Israël! Ik ben er al een keer geweest en het was zo gaaf om in het land van de bijbel rond te lopen!!
 1. Kook je liever zelf of bestel je liever eten? Als ik veel tijd heb kook ik liever zelf! Ik houd van nieuwe recepten uitproberen!
 1. Welke landen heb je allemaal bezocht? Luxemburg, Groot-Brittannië, Frankrijk, Oostenrijk, Noorwegen, Italië, Israël, Curaçao, Tsjechië, Zwitserland, Oekraïne, Duitsland.
 1. Wanneer vind je iemand oud? Als iemand zich oud gedraagt, lichamelijk en geestelijk.
 1. Wat is je favoriete snoep? Schuimpjes en spekjes! Heerlijk! Maar zo zoet! En als chocolade ook als snoep telt…dan zet ik dat op 1!
 1. Welke stempels zou je in je paspoort willen hebben? Zuid-Afrika, Egypte, Indonesië en nog zoveel meer landen…
 1. Wat wilde je worden toen je klein was? Verpleegster, uiteindelijk ben ik pabo gaan doen en nu werk ik als creatief zelfstandig ondernemer. Dus ja… ;-)
Ik zou Leonie van Sugarframe en Danielle van Buttydaantje willen taggen om de tag in te vullen en jou als bezoeker ook!

Als bezoeker kun je de vragenlijst hieronder bij de reacties invullen. Het lijkt me leuk om jou ook te leren kennen!


#tagleermijkennen

2 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk dat je mij hebt getagd Marjolein. Ik ga hem zeker inplannen op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen