dinsdag 6 september 2016

Biblejournaling Workshop Harderwijk

Al vanaf het voorjaar ben ik gegrepen door een nieuwe hobby. Of eigenlijk is het meer dan een hobby! Het is zoiets gaafs dat ik jullie er in deze blog wat meer over wil vertellen.

Ik journal in mijn bijbel namelijk... Nu hoor ik je denken: Wát doe je? Ik zal het je uitleggen.

Ik lees een stukje uit mijn bijbel. Daarna onderstreep ik de tekst die me het meeste aansprak en ik maak er iets creatiefs van.

Wat er zo gaaf aan is, is dat mijn bijbellezen een beetje naar de achtergrond was verschoven. En sinds ik dit doe is de bijbel weer voor me gaan leven! Ik onthoud beter wat ik lees! Het is een manier die bij mij past!

Je kunt in de bijbel lezen, je kunt een preek horen maar nu beleef ik de bijbel echt! Er worden meer zintuigen aangesproken.Meer en meer kwam het verlangen in mij om deze hobby en levenswijze te delen met jou! En toen...kwam Kris  van ByKris op mijn pad. Zij gaf een training Biblejournaling voor mensen die er worshops in willen gaan geven.


En nu is het zover!! De 1e workshop staat gepland! Op dinsdag 4 oktober in Harderwijk van 19.30-22u. Je kunt je inschrijven via MarjoleinsCreations@emailt.nl. Deze 1e workshop maar €20,-, daarna gaat hij €30,- kosten.Tijdens de workshop kun je je eigen bijbel meenemen maar dat hoeft niet. Je krijgt van mij een werkboekje waarin je kunt werken. Ik vertel je vanalles over materialen en laten je voorbeelden zien van hoe het wel (en niet) moet. Daarna kun je heerlijk alles uitprobreren: waterverf, acrylverf, gelatos, washitape, stickers, fineliners etc... En je kunt alles vragen wat je maar wilt :-)

Ik hoop je te ontmoeten!

Groetjes,
Marjolein


2 opmerkingen:

  1. Leuke hobby en zo creatief. Ik denk dat ik dan twee Bijbels zou willen hebben: eentje met allen tekst en één om in te kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen