dinsdag 13 september 2016

Cards and Scrap special: Creative Letters bijdrage

En toen was het zover. Ik werd gevráágd of ik een bijdrage wilde leveren aan een tijdschrift! Tuurlijk!!! Wat vond ik dat gaaaaaf! Maar ook zo spannend! Mijn hersens maakten overuren!

Wat zal ik gaan maken? Wat als het niet lukt? Zullen ze wel tevreden zijn? Is het wel mooi genoeg?

Kortom...stress!

Uiteindelijk rolden er 2 geboorteposters uit mijn pen! Posters die je kunt maken als er een kindje is geboren en die je helemaal persoonlijk voor de ouders maakt als kraamcadeautje.

Ik stuurde de posters op, goed verpakt zodat ze onderweg niet beschadigd raakten...en nu maar afwachten. Wachten op goedkeuring...

En die kwam...op een moment dat ik in een cursus zat met allemaal creatieve mensen bij Immerurlaub in Utrecht. Een leuk moment om te delen dat ik in een tijdschrift kwam! Supergaaf! En wat hadden ze het mooi gestyled!

En nu heb ik hem in handen!


De voorkant is prachtig gemaakt door Karin Joan! Met een waarheid als een koe: Niet perfect is ook goed! Dat geldt zeker voor handlettering!


Aangezien ik niet weet of de uitgever blij is als ik mijn artikel helemaal op internet zet maar even zo! Een glimp van de styling is te zien! Links de meisjesposter en rechts de jongensposter!

En verder mocht ik nog een aankondiging schrijven voor mijn biblejournaling workshops tijdens de Paper Passion Beurs in Tilburg op 27, 28 en 29 oktober!

Kortom: ik ben zo trots als een pauw! :-)


Verder staat er nog meer superleuke dingen in! Een bijdrage van Studio Suikerzoet, Paperfuel, Karlijn van de Wier en nog heel veel anderen! Echt een aanrader!

Onder andere te koop in de webshop van Doe@ding, bij de boekhandel en de Hobbybladenshop.

Veel leesplezier!

Groetjes,
Marjolein

1 opmerking:

  1. oh, wat leuk om jouw ervaring hierin te lezen! hihi. Ik voel je hoor! hier zo ook ongeveer dat! TROTS op jou!!!

    BeantwoordenVerwijderen